Finansiering

Vi på Kungsgarden tycker alltid att du ska jämföra billån med flera aktörer innan du tecknar ditt billån. Är billånet med eller utan säkerhet ställs flera olika krav på bilen för att banken ska säkerställa att du kan betala.

Ett billån med säkerhet kräver bland annat vissa funktioner på bilen och en amorteringsplan. Är det ett lån utan säkerhet är det främst räntan som skiljet lånet åt. Ett billån utan säkerhet kallas också för privatlån.

Det finns flertalet förmedlare som erbjuder billån. Genom att gå in på deras hemsidor kan du som besökare se vilka krav som ställs för att du ska få ta lånet. Det finns också flertalet jämförelsetjänster som erbjuder alla låneförmedlare på en och samma sajt.

Ska du teckna ett billån med säkerhet rekommenderar vi att du läser det finstilta. Detta då varje avtal kan skilja sig mot varandra beroende på vilken förmedlare du väljer.

Ett par aktörer som vi har har positiva samarbeten med är Sambla och Zensum. De erbjuder billån där processen är snabb och enkel och det är tydligt vilka krav som ställs på dig.